Rindu saye kpd mereka...

salam sume blogger n pembaca setia blog reha...
pe khabar sume???sehat???
hmm, hari ni reha x brape nk sehat la...
dilanda selsema yg melampau, hehehe...
almaklumlah dh lame x kene selsema, sekali kene mmg trok... =(
abes kotak tisu kat umah, kereta n bilik jd sasaran reha... huhu~~
Jgn marah ek Ibu... =P

so untuk entry kali ni, korang rase2 reha rndu kat sape???
cu teka?? cu teka?? hehehe...

 hmm, ape ek??

actually sbnarnye reha rndu zaman kat PLKN dulu...
x tau la nape skang ni mcm kerap sgt rndu kat kem n mase dulu2...
mgkn jgk faktor kwn2 kot...
walaupon reha still bleh jmpa diaorg kat FB tp x same dgn situasi mase kat kem dulu, tol x??
sape2 yg pnah g PLKN msti rase pe yg reha rase skang ni... =.="

ni nk story ckit la mase reha kat Kem dulu, reha ditmptkan kat
Kem Kepimpinan Gemilang Gopeng, Perak n merupakan batch Kump 1 siri 5,2008...
Kem yg reha g ni ade dr 3 negeri jew iaitu Selangor, Perak n Kelantan..
so major kwn2 reha dr 3 negeri ni je lah..

mase kat kem dulu reha de kwn baik dr first msok smpilah abes PLKN ni kami bertiga jew, n jurulatih pon dh knal sgt dgn perangai kami ni... n ade 3 org jurulatih lelaki dr kompeni kami, Delta, kami pngil mereka ayahnda... ayahnda jgk yg bg name kat kami bertiga ni 3 serangkai.. thanks ayahnda.. =)


dr kiri, suhailah (sue), reha n norazila (zila)

waaaa~~~ saye rndu la kat dua org nie... bile mau ketemu dong???
selain tu jgk reha rndu kat ayahnda2 reha yg 3 org tu, ayahnda zul, normi n waksi n jgk jurulatih yg lain mcm ckgu faizul, ckgu azhari, KJ sha'ari...
hai, bile la bleh dpt jmpa blik ek???
ade jgk tergerak hati reha nk g melawat diaorg kat sane, tp faktor mase n jarak yg membantutkan niat reha tu... harap2 de rezeki nnt nk g jgk... x kire, x kire... huhu~~

kawan2 yg lain yg same batch dgn reha pon reha rndu jgk, ape shj bnda n perkara yg berkaitan dgn PLKN reha rndu, walaupon ade stgh org x suke g PLKN tp reha peduli ape? diaorg yg ckp tu pon x pnah g PLKN sbnarnye...
tipu la kalo kate x rndu lnsung... kan?? =P 
nk tok pengetahuan korang... ni pengakuan berani mati pnye...
actually BFF reha Mr.F pon 1 kem dgn reha... cuma kompeni je len2... sbb tu lah reha rapat dgn dia... kami dh lame kenal.. hahaha... lol

so ni reha nk selitkan sikit gmba2 kenangan mase reha kat kem dulu...
tp ade cikit jew, sbb ade yg dh ilang n kat camera kwn2 yg len jgk...

nilah ayahnda saye yg 3 org tu, dr kiri ayahnda normi, zul n waksi
yg blkang tu ibunda rozie..

ni wktu lpas men flying fox.. besttt~~


kwn2 dr kompeni alpha, bravo n charlie...



ni mase malam penyerahan pangkat reha, dpt 1 pangkat jew... 
tu pon kene pulang blik, gilir2... bkn reha sorg je dpt pngkat nie..
sume merasa kalo diaorg aktif...

ni waktu msok utan, ckgu dok bebel2 kami tngkap gmba, sukati je kan?? hahaha...

wit ibunda kami ckgu rozie.. =)

wktu berlatih kawad sblom hari last day kat kem,
name ckgu ni x ingatlah, sowi ye ckgu, ampun~~

ni antara jurulatih kem yg pling tinggi, hehe..

nilah ayahnda kesayangan kami, ckgu zul.. <3

so perkara2 nilah yg slalu reha rndukan, kdang2 kalo rndu sgt reha akan cri sue n zila tok cerita pasal kem n x lupe jgk dgn Mr.F, kami akan story2 mase hal2 dlm PLKN dulu... bestnye....
kan best kalo masa tu boleh diulang semula... kene jmpa dgn doremon lah mcm nie, pnjm alat dia yg bleh rentasi masa tu... hehehe...
*ok dh mula mengarut nie... =P

so jmpa lg di entry yg berikutnye... daa~~~

truly : rehafareha

No comments:

Post a Comment

" '
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...