Ramadhan Al-Mubarak~


salam sume blogger n pembaca setia blog reha...
sehat sumenye, lame x update blog...
di kesempatan ni reha nk ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak...
sekejap rasenye, pejam celik dh seminggu kita berpuasa kan??
so mcm mane dgn kawan2 sume?? ok ke x?? ke ade yg ponteng ni???
bg kaum hawa tu x pe lah saye tau ade excuse,
tp kalo kaum adam pon excuse jgk pelik tu?? hahaha...

tp reha yakin kawan2 sume puasa dgn ikhlas bru lah keberkatan di bulan ramadhan ni ade, x gtu??
same2 kita doakan di bulan yang mulia ni kita dpt perbanyakkan pahala... InsyaAllah, Aamiin~
so tok bln ramadhan ni dh bape kali bg student2
yg dok di perantauan or yg blaja jauh2 ni berbuka dgn family??
reha stakat ni alhamdulillah dh 2 mggu berturut blik,
mggu first blik temankan ibu sbb ayah g umrah,
mggu kedua ni alhamdulillah dpt berbuka dgn ibu, ayah, along n angah... =)
bg yg jauh2 tu n x dpt pulang x pe, jnji bln syawal nnt korang blik beraya dgn family puas2 k?? 

X lama lagi pas bln ramadhan ni syawal plak menjelang tiba..
so mcm mane dgn persiapan raya?? sikit2 lah org mula shopping raya...
tp reha blom berkesempatan lg nk shopping raya...
beselah bile dh berada di sem last ni, mcm2 keje yg dtg...
kelas asyik full je pg, ptg... sbtu n ahad yg ade pon kne wat asgnment n rehatkan diri..

tp x pe, mgkn smggu lg nk raya bru reha nk shopping dgn yg tersayang.. hehehe.. ;)

k follower sume jmpa di entry yg berikutnya.. InsyaAllah, daa~
truly : rehafareha

4 comments:

  1. saya berpuasa dan beraya sakan di rumah :) alhamdulillah... hehehee.. (tak jelous kan) :p
    ehem dia shoping raya dgn tersayang :) wiwwwiittt..

    # selamat berpuasa awak !

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan ke 11 reha..miss u my buddy! hehe

    ReplyDelete
  3. peanad : untungnye dia berpuasa n raya sakan di rumah... jeles ni, kite blik ujung mggu jew... hehe, malu lah... =)

    ReplyDelete
  4. nadiazmi : salam ramadhan.... miss u too buddy...
    so skang kat mane??? blik malaysia x raya ni???

    ReplyDelete

" '
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...