Come Back!!!

salam sume blogger n pembaca setia blog reha...
hmm, lame rasenye x update blog ni, sblan dh berlalu lpas dr entry aritu...

sowi wat pembaca setia terutama kalangan membe2 yg always support reha dlm penulisan blog ni...
diaorg dok tggu bile lah reha nk update blog ni...
bkn ape, skang ni limit intenet mmg terhad kat hostel tu,
almaklumlah 1 P1 kongsi ber7, agak lembap la jdinye...

sbnarnye reha bru je lpas abes exam ni n skang dh bermula cuti mid sem...
sem dpn dh thun last kat MKM tu...
Aishhh kejap je rasenye reha blaja dh nk abis, rase mcm x caye plak...
harap2 result sem ni dpt bantu naikkan balik reha pnye GCPA.. AMIN~~~ 
Doa2kanlah ye.. =)
walaupon mase exam tu dugaan demam melanda, beselah time2 exam ni,
demam mmg sering dtg menyerang.. smpi x leh nk study,
tp reha kuatkan jgk semangat sbb nk lulus exam kali ni...

*ni de gmba2 reha time exam yg sempat amek..

first day paper, semangat x?? ;)

Second day...
hari ke 3,4 n 5 x sempat amik, then reha demam... x de mood tros amik gmba.. =( cian kite..

Last day paper.. ;)

so, ni saje tok entry kali ni... see u next entry~~ ;)
truly : rehafareha

1 comment:

" '
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...